nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Cort vol fer cursets als conductors per millorar el servei de galeres

L'equip de govern consensuarà al setembre les mesures a prendre


El regidor de Trànsit i Transports de l'Ajuntament de Palma, Àlvaro Gijón, anuncià ahir que s'ha reunit amb representants del servei públic de les galeres per intentar trobar una sortida a la crisi que ha viscut el sector en aquests últims anys. La trobada va tenir lloc dilluns. En aquests moments, hi ha 56 llicències municipals en vigor, però només circulen 49 galeres, al nucli antic de la ciutat i a la Platja de Palma.

Gijón assenyalà que aquestes galeres realitzen un servei molt valuós al centre històric, però que seria necessari introduir diverses millores perquè funcioni amb major eficàcia de cara al futur.

Entre aquestes millores Cort preveu la posibilitat que els conductors duguin alguna mena de distintiu, o fins i tot la creació d'un uniforme. Un altre canvi previst és situar a cada galera una post amb tots els preus i rutes possibles, de la mateixa manera que ja es fa amb els taxis.

Gijón considera que també seria oportú que els conductors de les galeres realitzassin una espècie de cursets històricoculturals, amb finançament per part del Consistori, que tindrien com a finalitat que la informació que aquests professionals donin als turistes sigui el més completa i correcta possible.

El responsable de Trànsit i Transports indicà, de la mateixa manera, que «seria necessari que el manteniment del carruatge i cavalls fos el millor possible, per oferir als visitants bona imatge».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris