algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

El Govern obligarà les escoletes a tenir un diplomat en educació infantil per aula

La Conselleria espera aprovar un decret que reguli la situació dels centres a final d'any

La Conselleria d'Educació i Cultura exigirà a totes les escoletes de 0-3 anys de les Balears que tinguin com a mínim un mestre amb especialitat d'educació infantil o preescolar a través d'un decret que esperen aprovar a final d'any. D'aquesta manera, segons el director general de Planificació i Centres, Rafel Bosch, s'acabarà amb la situació de «no regularització» dels requisits d'aquests centres.

El decret també preveu que l'ensenyament preescolar ha de ser impartit per «professors amb possessió del títol de mestre, diplomat en educació general bàsica o mestre de primer ensenyament, amb l'especialitat d'educació infantil o educació preescolar». Així mateix podran oferir aquesta formació els «tècnics superiors en educació infantil o tècnic especialista educador infantil, jardí d'infància o personal que hagi estat qualificat per impartir aquests ensenyaments per l'autoritat competent».

El decret preveu que hi puguin intervenir altres professionals com mestres d'educació especial, logopedes, llicenciats en psicopedagogia, psicologia, pedagogia, per tal de donar una atenció especialitzada als infants d'aquesta edat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris