algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

L'Ajuntament projecta convertir les avingudes en una gran zona comercial

S'executarà un pla d'embelliment de la zona que arribarà fins la ronda de Felanitx

L'avanç del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) que pretén aprovar en la sessió plenària de demà l'equip de govern de l'ajuntament de Manacor, preveu l'adaptació de l'entrada de Manacor i de l'Avinguda Salvador Joan fins a la ronda de Felanitx per arribar a ser un anell comercial.

La intervenció que s'ha ideat per a aquesta zona és, sobretot, intentar canviar la imatge d'una de les zones més emblemàtiques de la ciutat i d'obligat pas per a tots els visitants de Manacor. D'aquesta manera, s'executarà un pla d'embelliment a les avingudes de Salvador Joan que consistiran a, primer de tot, llevar la zona ajardinada que divideix les dues calçades de l'actual via per així poder tenir només dos vials separats per una línia contínua. Els vianants podran transitar més àmpliament ja que l'Ajuntament contempla eixamplar les voravies de manera que es veuran millorades les seves actuals deficiències de pavimentació i s'afavorirà el passeig per aquest indret.

L'embelliment també comptarà amb la dotació de mobiliari urbà i d'arbrat i zona d'ajardinament per millorar l'estètica i crear una mica de pulmó verd a les artèries d'accés al centre de Manacor. L'objectiu d'aquesta reforma és també la de potenciar l'establiment de comerços a les avingudes i afavorir la compra i el passeig. Així, se cerca també ser reclam de noves empreses i comerços que es vulguin establir a Manacor.

El pla preveu també arribar fins a la intersecció de l'Avinguda del Torrent i que també arribarà fins el desviament que condueix fins a la ronda de Felanitx. Les avingudes són actualment un dels principals eixos de comunicació de la ciutat de Manacor, ja que connecta amb l'estació de tren, Portocristo, el centre de la ciutat i Felanitx. A més, és una de les vies públiques de Manacor que compta amb més quantitat de comerços i empreses establertes.

A tall de conclusió, l'objectiu principal d'aquesta actuació és la de millorar i embellir aquesta zona, a més de potenciar els comerços i empreses establertes a les avingudes, així com fer de reclam per a futures empreses que es vulguin establir o canviar d'ubicació .

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris