algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Montse Pérez rebutja les ofertes del PP i continuarà al Grup Mixt

La regidora assegura que refermarà tot allò del programa electoral

La regidora del Grup Mixt de Felanitx, Montse Pérez, ha rebutjat totes les propostes que l'hi ha realitzat el PP amb l'objectiu de recuperar la majoria a l'Ajuntament. Actualment, i després de retorn de Gabriel Tauler qui passà al Grup Mixt el mateix dia que Pérez però tornà als cinc dies, el PP té vuit regidors. A l'oposició queden: PSOE (4), PSM (2), EU-EV (1), UM (1) i Grup Mixt (1).

El president del PP de Felanitx, Rafel Rodríguez, posà sobre la taula diferents possibilitats com ara que Pérez tornés a l'equip de govern com féu Tauler o abandonar i lliurar l'acta de regidor al partit. Però Pérez ho va rebutjar de ple: «Quant vaig prendre la decisió jo ho tenia molt clar», apuntà la regidora. Malgrat tot, Pérez comunicà a Rodríguez que té la intenció de donar suport a l'equip de govern en totes aquelles propostes que «estan en el programa electoral del Partit Popular sempre que les coses se facin bé».

Vist el posicionament clar de Pérez, Rodríguez es mostrà satisfet «perquè tendrem estabilitat per dur a terme el nostre programa electoral» però «no estic content al cent per cent perquè estava tot molt millor amb la majoria aconseguida de nou regidors. També me sap greu pels altres vuit regidors que hauran de fer més feina perquè ara tendran les àrees de Pérez, però tot se mostraren en ganes de fer feina». En tot cas, Rodríguez considera que Pérez «hauria de marxar i lliurar l'acta de regidora al partit perquè la va aconseguir amb el PP».

A tot això, ahir mateix, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler (PP), signà un decret de Batlia mitjançant el qual redistribueix les àrees que gestionà Pérez fins la seva partida. Així, Jaume Obrador tendrà l'àrea d'Educació mentre la d'Afers Socials quedarà repartida entre José Miguel Adrover (Menors i Família) i la mateixa Soler (Tercera Edat i Àrea de la Dona).

D'altra banda, Gabriel Tauler el qual tornà en principi per no tenir cap àrea, s'ha refet també amb això i continua amb les delegacions d'Economia, Hisenda i Festes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris