nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Una ruta cicloturística rural i urbana connecta Inca amb Selva

El projecte de l'Inestur forma part d'un altre molt més ambiciós

Recórrer en bicicleta els municipis de Selva i Inca és cada vegada més fàcil.

El conseller de Turisme del Govern balear, Joan Flaquer, presentà ahir juntament amb els batles d'Inca i Selva, Pere Rotger i Joan Rotger respectivament, la nova ruta cicloturística que connecta ambdós municipis.

Es tracta d'un primer tram d'un projecte molt més ambiciós que connectarà 17 termes municipals a través d'una xarxa ciclista de 235 quilòmetres i que es troba parcialment en execució.

Aquest projecte, impulsat des de l'Institut d'Estratègia Turística (Inestur), que depèn de la Conselleria de Turisme del Govern Balear, té entre els seus objectius desestacionalitzar l'oferta turística en una clara aposta pel cicloturisme.

La ruta que connecta Inca i Selva té 6 km de llongitud i inclou un tram de gran dificultat al seu pas per Ses Casetes a causa de la rampa de gran inclinació que presenta aquesta zona.

La ruta discorre pel sòl urbà d'Inca des del club velocipedista fins el carrer San Pío X i des d'allà a través del camí vell de Pollença fins a Ses Casetes des d'on enfila pel camí de s'Espedragar fins a Selva.

Tot el recorregut discorre per camins rurals amb baixa densitat de tràfic vorejat majoritàriament per murs de pedra i morter, encara que també hi ha trams de marès.

La ruta travessa zones boscoses a través de paisatges de gran bellesa. Destaquen en el recorregut les cases de Cas Misser, a l'entrada al nucli de Selva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris