algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El PSOE proposa una permuta de sòl per fer habitatges socials

El terreny és part del quarter militar i pertany al govern central

C.SERRA.Inca
El PSOE sol·licitarà en el pròxim ple a l'equip de govern d'Inca que demani al Ministeri de Defensa els terrenys del recinte del quarter militar General Luque d'Inca que encara avui estan en mans del govern central, i que entregui a canvi uns terrenys municipals de similars característiques.

El Ministeri de Defensa reclama a canvi dels seus terrenys, en lloc de doblers, un altre solar d'idèntiques característiques, sobretot econòmiques. En aquest nou solar el Ministei de Defensa construiria habitatges de protecció oficial, segons estableix un programa d'habitatge per afavorir a la població que té més dificultat per adquirir-ne una, com són els joves o els discapacitats.

Encara que no se sap quina serà la finalitat de la finca que actualment és propietat del Ministeri de Defensa. El PSOE proposa construir un recinte firal. Aquesta idea sorgeix de la bona situació del quarter, ja que es troba en el centre de Mallorca, ben comunicat gràcies a l'autopista i al tren, i amb facilitat d'aparcament per la seva proximitat al polígon industrial.

Els terrenys del quarter tenen una extensió de 5.713 m2 i estan valorats en 222.374 euros (prop de 37 milions de les antigues pessetes).

El quarter General Luque es va construir gràcies al finançament del poble d'Inca, però els terrenys adquirits només varen ser suficients per a la construcció de la nau central. Per això un veí de la zona va cedir aquest terreny en qüestió a canvi de què li fos retornat una vegada aquest ja no tingués cap funció militar. Actualment aquests terrenys no tenen cap funció militar per això li van ser retornats al propietari original, encara que el Ministeri de Defensa els hi va comprar de nou.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris