nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La Casa de la Vila serà ampliada amb la compra d'un pis annex

El ple d'ahir aprovà una modificació de crèdit de 772.000 euros

L'Ajuntament de Campos ampliarà les dependències municipals amb la compra d'un pis que fa partió amb la casa consistorial, per un total de 139.000 euros i que té una superfície d'uns 120 metres quadrats.

L'equip de govern del PP aprovà en el ple celebrat ahir una modificació de crèdit que apuja a 772.000 euros a càrrec del romanent municipal en la qual, entre altres coses, està inclosa l'adquisició d'aquest immoble amb entrada a la plaça Major número 2. El batle de Campos, Andreu Prohens, justificà la compra del pis en «la falta d'espai a les actuals dependències administratives».

Entre els altres projectes que s'executaran amb la citada modificació de crèdit cal ressaltar la construcció de dos tanatoris en el cementiri municipal (240.000 euros) o asfaltar carrers (120.200 euros). A més s'amplien partides ja dotades en els pressuposts com per exemple la compra de material d'oficina, millores en les instal·lacions esportives o en festes populars.

Amb aquest modificació de crèdit, el superàvit municipal que resta apuja ara a 730.000 euros. En el ple, el portaveu del PSM, Joan Juan Pons, considerà que «aquesta no és una bona manera de gestionar els diners públics» perquè «sembla que el pressupost anual només s'aprova per complir amb l'expedient». En aquest sentit, enraonà que en la previsió econòmica anual de 2004 hi va haver un augment de les taxes i els imposts» quan «el romanent hauria de repercutir sobre ells» per evitar gravar els ciutadans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris