algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els veïns d'Ullaró, contraris a l'autovia per l'excessiu consum de territori

Els habitants consideren «exagerat» el pont elevat per accedir al llogaret

C.MORENO. Campanet.
Alguns dels veïns del llogaret d'Ullaró, on estan empadronades 14 persones, han expressat a Diari de Balears el seu malestar i rebuig per la futura autovia d'Inca a sa Pobla. A l'igual que la localitat de Campanet, és declarat Bé d'Interès Cultural (BIC).

Els seus habitants es queixen principalment de l'impacte visual que provocarà la construcció d'un pont elevat d'uns 7 metres d'alçada per accedir a aquest petit nucli urbà.

Preocupació
La veïna Ingrid Uta Wolter, propietària de Son Pons, és una de les més afectades per l'autovia, ja que aquesta passarà a pocs metres del seu establiment hoteler, fet que en un futur la pot perjudicar seriosament.

Ara Ingrid Uta Wolter lamenta que la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear no tingués en compte en el seu moment les seves al·legacions, en què exposà que «veig amb angoixa el futur per a la meva indústria si el projecte es desenvolupa de la manera prevista, per la qual cosa deman una revisió del model projectat a la sortida cap a Ullaró».

«Cap dels turistes que conec no vol aquesta autovia, perquè ca seva -Anglaterra o Alemanya- és ple d'autopistes i quan vénen aquí volen una altra cosa. A les autovies tothom va molt ràpid i crec que és una cosa que no s'ha de fomentar», comentà la propietària de Son Pons, greument afectada.

D'altra banda, aquesta veïna també es mostrà preocupada perquè no sap si la Conselleria té previst pal·liar els efectes de renou que tindrà per als habitants.

Alke Henning, que viu a Ullaró des de fa uns anys, explicava: «El pitjor d'aquest projecte és el pont, que serà excessivament gran i increïblement lleig per tan sols uns quants cotxes que cada dia sortiran d'Ullaró».

«No han fet gens de cas de les nostres al·legacions, no han demanat als habitants d'Ullaró si volem aquest pont», indicà Henning.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris