algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El Consell de Salut Laboral aprova un nou pla contra la sinistralitat

EU denuncia la rebaixa d'un 46% del pressupost en aquest àmbit

El Consell de Salut Laboral aprovà ahir el nou pla estratègic 2004-2005 per a la millora de les condicions de treball a les Balears. Es tracta d'un conjunt de mesures dirigides a reduir la sinistralitat que, tot i el seu ambiciós disseny -amb onze objectius generals per a tots els sectors-, no té per ara una dotació econòmica específica.

En el seu conjunt, el pla preveu un total d'11 objectius generals per a tots els sectors, amb més de 50 accions específiques; 3 objectius i 12 actuacions concretes pel que fa al sector de l'hoteleria, la restauració i les sales de festes; i quant al sector de la construcció, es preveuen 4 objectius generals amb 25 accions concretes.

Tot i haver estat aprovat amb el consentiment de sindicats, patronals, mútues, serveis de prevenció i la pròpia Administració Autonòmica, el portaveu d'Esquerra Unida al Parlament i exconseller de Treball, Miquel Rosselló, denuncià ahir la rebaixa d'un 46% del pressuposts de la Conselleria destinats a salut laboral en aquest darrer any. A més, Rosselló assenyalà «la relaxació en les polítiques aplicades pel Govern que, juntament amb l'escassa dotació econòmica, han duit a un alentiment del descens dels accidents laborals i el repunt de la sinistralitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris