cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

El PP vincula el PSM amb les «falses al·legacions» contra les autopistes

Rubio insinuà l'existència de «màfies» rere aquestes «manipulacions»

Una vegada més una discussió relacionada amb el Pla de carreteres apujà la temperatura de la sala de plens del Consell Insular de Mallorca (CIM). El portaveu del grup de consellers del PP, Fernando Rubio, acusà el PSM «d'estar darrere» de les presumptes falsificacions en les signatures i les al·legacions presentades contra la construcció de distintes infraestructures viàries.

El nacionalista Antoni Alorda contraatacà afirmant que els populars utilitzen tècniques pròpies de Goebbels (responsable de Propaganda dels nazis) per desacreditar els col·lectius cívics i els partits progressistes.

L'enfrontament va sorgir de la moció presentada pel Partit Popular, que cercava el rebuig a les irregularitats detectades a l'hora d'al·legar contra els projectes d'autopista Inca-Manacor i Inca-sa Pobla. En la seva defensa de la moció, Rubio insinuà l'existència de «màfies» que impulsaven aquestes manipulacions. També es va preguntar qui està darrere d'aquestes pràctiques i per què l'esquerra es manté en silenci «justificant actituds pitjors que les de l'etapa soviètica».

El PSM es negà a votar a favor de la proposta i suggerí fer un «referèndum» perquè els mallorquins decideixin si estan d'acord o en contra de les carreteres que propugnen Govern i Consell. Alorda aprofità per agrair la valentia als activistes de les plataformes antiautovies, que contínuament han reivindicat les seves tesis al carrer.

Rubio, pel seu costat, no s'explicava l'actitud «sospitosa» dels partits d'esquerra i apuntà la possibilitat d'impulsar una comissió d'investigació dels fets al·ludits.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris