nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Una tremponada popular va iniciar la festa de la independència de Petra


Al voltant de 400 veïns d'Ariany celebraren dissabte vespre una tremponada organitzada per l'Ajuntament a la plaça Major per començar a commemorar el 22è aniversari de la seva independència de Petra. La festa continuarà dissabte dia 31 de juliol, amb la celebració per primer cop de la Fira Nocturna Artesanal. A més, es recordarà aquell 31 de juliol de l'any 1982, quan Ariany va començar el seu camí com a municipi autònom.

Dissabte passat, els veïns compartiren una vetlada agradable, menjaren trempó i gelat a càrrec de l'Ajuntament i molt d'ells dugueren també alguna cosa de casa seva com a acompanyament. Tot el municipi es va bolcar en aquesta convocatòria i gairebé tothom hi va participar, ja que Ariany és un poble de 800 habitants.

La vetlada finalitzà amb música després d'un lliurament de premis del concurs per al dibuix que serà portada del programa de les festes d'agost. Els guanyadors foren Maria Antònia Vivó, Joan Miquel Caldentey i Laura Aguilar. D'aquests tres treballs en sortirà el que anunciarà la fira.

L'Ajuntament ja està treballant en els actes de dissabte. Les paradetes, al voltant de 50, s'instal·laran als carrers cèntrics de la localitat. Serà a partir de les 19 hores. L'objectiu és potenciar els productes mallorquins i la indústria local. La Fira Nocturna serà amenitzada pels xeremiers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris