algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Veïns afectats per les obres de la ronda sud denuncien deficiències

Es queixen de manca de seguretat per no poder tancar las seves finques

Veïns de la carretera de Sencelles afectats per les obres de construcció de la ronda de circumval·lació d'Inca denuncien deficiències en les actuacions i es queixen de «discriminació» respecte a altres veïns en la mateixa zona.

La Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear s'ha fet càrrec de reconstruir la paret de tancament de les seves finques demolida com a conseqüència de les obres però els veïns es queixen que «ni ens han col·locat reixeta ni ens permeten posar-la a nosaltres», per la qual cosa denuncien la «falta de seguretat» que això suposa per a les seves propietats.

Un únic veí de la zona té sobre el mur de tancament una reixeta metàl·lica «no entenem per quina raço ell sí i nosaltres no i a més ens diuen que l'ha posat pel seu compte quan tots hem vist que l'han col·locat els mateixos operaris de les obres».

Els veïns denuncien també el «mal estat» de les obres. «Part de la paret de tancament s'ha caigut perquè estava mal feta i han hagut de reconstruir-la i en altres trams ja estan caient algunes pedres quan l'antiga paret de marès era molt més resistent». Els veïns es queixen també que l'accés als seus habitatges «no ha quedat en condicions». En alguns casos el concessionari de les obres ja ha retirat la reixa d'accés a les finques sense col·locar-ne d'altra i en altres casos «el nou tancament està tan mal fet que ni tan sols es pot girar la clau», denuncien.

Finalment els veïns afectats per aquestes obres i que en algun cas han aixecat acta notarial dels desperfectes, es queixen de falta d'informació per part de la Conselleria: «encara no sabem com serà l'accés a les nostres cases».

En darrer terme, alguns veïns reclamen que es faci efectiva tota la compensació econòmica per les expropiacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris