nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Critiquen que es doni un premi a una casa pendent de dos judicis


La veïna d'un dels dos habitatges distingits amb el premi d'Urbanisme 2003 i que ahir va lliurar el batle de sa Pobla, Antoni Serra (PP), ha denunciat que l'Ajuntament «dóna aquest guardó a una casa que està pendent de dos contenciosos administratius».

Aquesta dona denuncia que la Sala hagi inclòs en la llista de possibles guanyadors del premi aquest habitatge, si sap que està pendent de la resolució de dos judicis.

Segons denuncia l'afectada, l'immoble, situat al carrer de la Lluna número 13, era part del casal de Galleta i ella era un dels dos propietaris. Tot i la catalogació d'aquest casal com a Patrimoni Històric i Artístic, «la Sala va donar llicència d'obra a l'altre propietari per construir la casa, perquè en el projecte deia que no era més que un solar».

«Davant d'aquesta situació, vaig presentar dues denúncies als jutjats i encara no s'han resolt, motiu pel qual trob que la casa no s'hauria d'haver inclòs a la llista».

La denunciant considera que la Sala ha enganyat els membres del jurat, que són els encarregats d'elegir el guanyador, lliurant-los una relació d'habitatges en la qual no en consten els antecedents.

L'altre immoble premiat és al carrer de Picasso.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris