nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Grans artesans i petits aprenents foren reclam de la Fira Nocturna

Grans artesans professionals o petits aprenents de mestres. Aquests foren els protagonistes de la Fira Nocturna de Manacor, que va tenir lloc dissabte a la localitat emmarcada en les celebracions de Sant Jaume. Una fira, organitzada pels comerciants de la zona i per l'Ajuntament de Manacor, que ha arribat del tot consolidada a la seva cinquena edició.

Un total de 110 mestres amb carta artesana se situà a la plaça del Mercat, com també a l'avinguda del Torrent, omplint els carrers dels millors productes. Hi destacaven la ceràmica, la pintura, l'escultura i la gastronomia, amb formatges, sobrassada o mel.

Mentre aquests mestres mostraven i venien els seus articles, s'havien preparat per als infants uns tallers de manualitats que resultaren tot un èxit. Els més joves tenien gran curiositat per aprendre, per conèixer de primera mà els treballs artesans i feien coa ja fos per pintar una gorra, per treballar el fang o bé per deixar-se maquillar.

La vetlada s'inicià devers les 21.00 hores i fou inaugurada per les autoritats locals, encapçalades pel batle Antoni Pastor i per la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs.

La gent no respongué fins més tard, ja que ahir era un dia calorós que no convidava a passejar. Els xeremiers feren un recorregut per posar una nota d'alegria amb la música. I a la plaça de sa Bassa els amants del ball de bot gaudien d'una jornada folklòrica. El punt final d'aquest cap de setmana festiu el posaren els focs artificials.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris