algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El somni d'Albert Rouiller es compleix amb una escultura en homenatge a Portocolom

La viuda de l'artista ha cedit l'obra d'art, que des d'ahir està ubicada al Riuetó del nucli costaner

El record de l'escultor Albert Rouiller no romandrà només en la memòria dels veïns de Portocolom que el coneixien i en la dels seus amics i admirats pescadors. Des d'ahir, Portocolom té un testimoni d'aquest creador. Es tracta d'una escultura d'homenatge a la zona costanera on Rouiller s'establí el 1988 i que tant estimava, fins al punt que les seves cendres foren espargides en aigües de s'Algar després de la seva mort, el juny del 2000.

L'escultura Homenatge a Portocolom, inaugurada ahir horabaixa, s'ha col·locat al Riuetó. Un lloc «per on Albert passava cada dia per anar a veure el seu amic Joan», comentà la viuda Monique Marcelle Rouiller, que va assistir a l'acte acompanyada pels fills i pels néts de l'artista suís.

Monique Marcelle es va dirigir al centenar d'assistents expressant que la cessió d'aquesta peça «ha permès materialitzar un somni d'Albert: deixar un record a Portocolom».

«Aquesta obra és perquè la gent de Mallorca i de Portocolom es recordi d'aquell escultor barbut i fort que estimava Mallorca i els mallorquins». L'escultura ha nascut d'una maqueta de Rouiller creada l'any 1993 i té una altura de 3'60 metres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris