algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La piscina coberta costarà devers 600.000 euros menys del previst

L'Ajuntament modifica el projecte i elimina el jacuzzi projectat

L'actual equip de govern (PP-Es Grup) ha decidit tirar endavant amb el projecte de piscina coberta ubicat en el polisportiu municipal i projectat per l'anterior Consistori (UCAP-PSOE). Un projecte que criticà durament en la passada legislatura quan estaven a l'oposició. Ara bé ha reduït costs i ha fet una modificació de la piscina de tal manera que serà 600.000 euros més barat. S'ha eliminat entre altres coses el jacuzzi previst inicialment. Així ho va explicar el tinent de batle i regidor d'Urbanisme, Antoni Muntaner.

«El projecte de l'anterior equip de govern puja més de 3,5 milions d'euros ja que hi havia partides que no estaven previstes. Nosaltres hem decidit fer la piscina, però reduirem costs a fi que no suposi un preu tant elevat al poble. Hem eliminat una sèrie de coses, per exemple el jacuzzi que consideràvem que el poble no ho necessita. Ens sortirà devers 600.000 euros més econòmic».

El projecte es va aprovar a finals del 2002 i es va paralitzar a l'estiu del 2003 donat que un estudi geotècnic mostrava que els terrenys on s'estava construint no eren aptes per suportar una cimentació d'aquestes característiques en ser terrenys de calissa i marga. Així es varen suspendre aquestes obres davant la recomanació dels tècnics.

Ara, un any després, des de l'equip de govern es reemprendrà el projecte. «Es farà un canvi d'orientació. Ara s'està fent una modificació del projecte i un cop que estigui llesta es tornaran a començar les obres», explicà Antoni Muntaner.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris