muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

El polígon de Can Tro cobrirà part de la demanda de sòl industrial

El batle inaugurà ahir la nova zona que compta amb 40 mil metres

ELENA DÀVILA.Sa Pobla.
El polígon industrial de Can Tro, situat entre la carretera de Muro i la futura ronda de circumval·lació va iniciar ahir la seva activitat, després que el batle de sa Pobla, Antoni Serra (PP) procedís a la seva inauguració oficial.

La nova zona industrial de sa Pobla que ocupa una superfície de 39.617,16 metres quadrats, permetrà segons va explicar Serra, cobrir part de la gran demanda de sòl industrial per part d'empresaris del municipi i que indústries del nucli urbà puguin traslladar-se a aquest polígon i evitar així les activitats molestes en el centre.

De moment ja està prevista l'engegada en aquest polígon d'un taller mecànic de cotxes i s'estan tramitant des de l'Ajuntament quatre expedients més per concedir noves llicències d'activitat. El projecte, les obres del qual han estat executades per l'empresa Coexa amb un pressupost de 1.214.000 euros, comprèn un total de 20 solars, dos d'ells municipals, a més d'una zona verda i altra d'equipaments.

Respecte als solars municipals, des de l'Ajuntament s'està estudiant la possibilitat d'engegar un projecte de naus nodrisses, que consisteix a dividir els dos solars per construir naus més petites i així poder oferir-les a indústries del nucli urbà. Una altra de les hipòtesis que es manegen des de l'administració local és la subhasta dels solars de titularitat municipal.

Respecte a les zones d'equipament, l'Ajuntament disposa d'un solar de 1.000 metres per a ús social on s'instal·larà un nou punt verd; i altre solar de 1.122 metres per a ús esportiu. En la zona verda, de 3.840 metres quadrats, a més de jocs infantils i gronxadors, s'ha instal·lat una taula de pin-pon antivandálica i una pista americana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris