nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

El PSM anuncia un XVII congrés assembleari per sortir de la crisi

Nanda Ramon no optarà a la secretaria general de l'organització

El dessetè congrés del Partit Socialista de Mallorca (PSM) tindrà lloc els dies 6 i 7 de novembre i serà assambleari. Fugint d'una prèvia selecció de delegats, com sol ser habitual en aquests casos, els nacionalistes han optat per donar l'oportunitat als 1.500 militants de la formació de participar de principi a fi del procés i, per tant, poder votar directament al seu pròxim líder i, de passada, contribuir a tancar la crisi que provocà la dimissió en bloc de l'anterior directiva.

Així ho anuncià ahir la portaveu de la junta gestora, Nanda Ramon, després que dijous es reunís el Consell de Direcció Política. Ramon aprofità per confirmar que no es presentarà com a secretària general de la seva formació.

El congrès de novembre decidirà la composició de la nova comissió executiva, els nous membres del Consell de Direcció Política, la Comissió de Revisió de Comptes, la Comissió de Conflictes i la Comissió d'Igualtat. A més a més, Ramon va recordar que fins el 22 d'octubre es podran presentar les esmenes parcials a la ponència política i a l'organitzativa.

Aquest serà el congrés que suposarà l'abandó de la primera línia política de dos històrics del nacionalisme illenc: Mateu Morro (exsecretari general) i Pere Sampol. Ara falta saber qui agafarà el relleu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris