algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Demanen 96 anys de presó per a 8 acusats de narcotràfic

El fiscal demana 12 anys de presó per a cada un dels vuit acusats de participar en una banda de narcotràfic de cocaïna a la zona de Can Picafort. Es tracta de tres espanyols, tres colombians i dos cubans, detinguts el passat 23 de novembre en possessió de dues pastilles de cocaïna amb un pes de 1.794 grams. Aquell dia el presumpte «cervell» de la banda, Carlos G.S.Z., es va dirigir amb cotxe i en companyia del colombià Gilver E.Q.R. a un hotel de Can Pastilla.

Ambdós s'hi entrevistaren amb un matrimoni colombià que havia arribat amb vaixell des de València. El fiscal manté que aquest matrimoni, format per Ramiro J.M. i per Liliana L.R., va lliurar al ciutadà colombià les dues pastilles de cocaïna a canvi de 1.500 euros, moment que la Guàrdia Civil va aprofitar per detenir-los. Els agents intervingueren al domicili de Can Picafort que Carlos compartia amb Yadamira G.P., que és una altra de les acusades, 76 grams més de cocaïna.

Els altres tres imputats són ciutadans espanyols: Miguel T.S., Juan Q.B. i Antonio J.R. Els tres són acusats de ser els «camells» de la banda i de vendre, a tercers, quantitats de cocaïna que oscil·laven entre els 10 i els 50 grams. De fet, el fiscal es referí a diverses converses telefòniques en les quals figuren frases que semblen revelar les transaccions de droga, com ara «el màxim que en volen pagar són 36 euros i no 39» o «porta'ls un quadre complet».

Tanmateix, aquests tres acusats mantingueren la versió comuna que la droga que compraven era per a consum propi, i que intentaven enganyar Carlos per obtenir un descompte en el preu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris