algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els comerciants de l'Horta aturen la reforma circulatòria a la zona

El regidor Casasnovas afirma que s'aplicarà «d'aquí a un mes»

Ha passat altre cop i ja és el tercer des que ha començat aquesta legislatura. La reforma circulatòria que afectava la barriada de l'Horta i l'anomenat carreró d'en Figa i que havia estat anunciada la setmana passada pel regidor de Governació, Josep Lluís Casasnovas, sobre un estudi tècnic realitzat per la Policia Local, no s'aplicarà per ara.

Quan la senyalització ja estava col·locada, l'Ajuntament es va haver de comprometre amb un grup de comerciants de la barriada que «s'esperaria un mes» abans de posar en marxa la reforma que havia de començar dilluns passat. La decisió la ve prendre el regidor Gabriel Darder, que es trobava de batle en funcions.

Josep Lluís Casasnovas ha assegurat que «respecta» aquest compromís de Darder però que no comparteix l'ajornament de la reforma ja que «tanmateix aquesta s'aplicarà tal com vàrem anunciar». Tot just després que es fes pública imminència de la reforma, comerciants de l'Horta expressaren al batle en funcions el seu rebuig a la mesura ja que consideren que «els perjudica» perquè els cotxes que ara passen pel barri procedents del Port ja no hi podran passar i creuen que perdran clients.

Casasnovas no entén que un mes d'ajornament serveixi per res però així i tot ha acceptat esperar i mentre intentarà estudiar altres canvis que s'aplicaran alhora. La protesta dels veïns ja impedí que Casasnovas fes efectius en altres ocasions canvis de circulació a diversos carrers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris