muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

El Govern balear invertirà 450.000 euros per a la rehabilitació de l'Hipòdrom

S'arreglarà el drenatge de la pista, es reformaran les quadres i els seus accessos

57214

El batle de Manacor, Antoni Pastor, i la vicepresidenta Rosa Estaràs signaren ahir el conveni d'inversió.

G.M.
L'hipòdrom de Manacor rebrà una inversió de 450.000 euros del Govern balear. Així resa el conveni signat ahir a l'Ajuntament de Manacor entre la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs, i el batle de Manacor, Antoni Pastor, amb la presència del president de la Societat Esportiva de Trot de la ciutat, Pedro Quetglas.

Les contínues reivindicacions de la Societat Esportiva de Trot han estat finalment assumides pel Govern, que ha decidit aportar 450.000 euros a la millora de l'Hipòdrom. D'aquesta quantitat, 300.000 euros es destinaran a la millora del drenatge de la pista de competició i a la reforma de les quadres i dels seus accessos des de la carretera Palma-Manacor. Els 150.000 euros restants serviran per mantenir i impulsar l'activitat del trot a la comarca de Manacor.

Rosa Estaràs manifestà que «la gran afició a aquest esport a la comarca de Manacor ens ha fet decidir-nos a fer aquesta aportació econòmica de millora de l'Hipòdrom degut a la insistència del batle, Antoni Pastor, fent-se ressò de les reivindicacions de la Societat Esportiva del Trot de Manacor sobre la necessitat de solucionar les nombroses deficiències que presenta l'actual hipòdrom». El batle Antoni Pastor digué que «amb la signatura d'aquest conveni hem aconseguit equilibrar les ajudes que es destinen al trot a Palma i a Manacor gràcies a aquest finançament establert entre les dues administracions».

Pedro Quetglas, president de la Societat Esportiva de Trot de Manacor, no amagà la seva satisfacció davant la signatura d'aquest acord. «És un somni fet realitat. No esperàvem que aquestes ajudes arribessin tan aviat. La veritat és que l'Hipòdrom a part de les deficiències que presenta ens ha quedat petit, ja que hi ha dies que a la pista entrenen 70 o 80 cavalls plegats amb el perill que això suposa», digué Quetglas. «A més, pel mal estat de la pista, els darrers deu dies hi ha hagut tres accidents importants».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris