algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Les obres del pàrquing de Marquès de la Sènia s'iniciaran el novembre

La infraestructura tindrà 529 places i costarà 11,4 milions d'euros


El consell d'administració de la Societat Municipal d'Aparcaments de Palma (SMAP) aprovà ahir el projecte de construcció de l'aparcament subterrani del carrer Marquès de la Sènia, que ha estat pressupostat en 11.494.580,55 euros i que dotarà les barriades de Son Armadams i El Terreno d'un total de 529 places distribuïdes en quatre plantes.

El projecte serà duit al proper ple municipal i amb posterioritat passarà ara a exposició pública perquè puguin ser presentades les al·legacions pertinents. Una vegada resolt aquest tràmit, seran adjudicades les obres i la intenció de l'Ajuntament de Palma, si no sorgeixen problemes addicionals, és que aquesta infraestructura s'iniciï el mes de novembre.

La durada prevista dels treballs serà de 18 mesos, encara que aquest calendari fixat queda subjecte a les dificultats meteorològiques o tècniques que puguin sorgir a mesura que avanci l'execució del projecte. La principal diferència sobre l'avantprojecte que fou anunciat fa mesos és que l'aparcament subterrani finalment tindrà quatre plantes en lloc de tres. Aquest canvi és motivat per l'interès dels hotelers de la zona a comprar una planta sencera del pàrquing amb l'objectiu d'alleujar els problemes d'aparcament que pateixen els seus clients.

Dues de les plantes d'aquesta futura instal·lació aniran destinades als residents, una altra serà de rotació i la darrera serà adquirida pels empresaris turístics, amb els quals Cort està negociant un conveni en l'actualitat.

Es podrà accedir a aquesta instal·lació tant per Marquès de la Sènia com per l'avinguda Gabriel Roca, però les dues sortides seran radicades en aquesta primera via. El president de la SMAP i regidor de Trànsit i Transports, Àlvaro Gijón, indicà que un dels avantatges del nou aparcament és que facilitarà l'assistència als espectacles de l'Auditòrium i millorarà de forma sensible la circulació a la zona. També el consell d'aquesta empresa municipal ratificà el conveni per traspassar la gestió del manteniment i de la neteja del llac del Parc de la Mar i el seu entorn a Emaya, que se'n fa càrrec de fet des de principis de juny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris