nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

El 61,8% d'alumnes obtenen plaça als estudis universitaris que volien

Les matrícules s'han de formalitzar abans del 30 de juliol a la UIB

El 62,82 per cent dels alumnes de les Balears han obtingut plaça a l'opció universitària que havien sol·licitat en primer terme pel que fa als estudis amb limitació de places, per al curs 2004-2005, després de la publicació de la segona llista d'admesos a la Universitat de les Illes Balears. Amb les dues llistes d'admesos, en total 1.572 persones podran optar a la carrera que havien seleccionat en primera opció.

Les carreres que han rebut un major nombre de sol·licituds han estat fisioteràpia, que ha tingut una nota de tall del 6,2; mestre d'educació infantil, amb un 6,2; mestre d'educació física, un 5,7; arquitectura tècnica amb un 5,8 i infermeria amb un 5,4 de qualificació mínima.

Per enguany els estudis que comptaven amb una limitació de places han estat psicologia (110), Arquitectura tècnica (80), Educació Social (60), Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (105); Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes (105); Enginyeria Tècnica Industrial especialitat Electrònica Industrial (80); Fisioteràpia (80); Infermeria (100); Infermeria a Eivissa (25); Infermeria Menorca (25); Mestre d'Educació Especial (40); Mestre Educació Física (60); Mestre d'Educació Infantil (60); Mestre d'Educació Musical (55); Mestre d'Educació Primària (40); Mestre llengua Estrangera (55); Turisme a Felipe Moreno de Maó (70); Turisme a Felipe Moreno de Palma (225).

D'aquestes carreres amb limitació de places ja estan cobertes pel mes de setembre, Psicologia, Arquitectura Tècnica, Educació Social, Enginyeria Tècnica en informàtica de gestió, Fisioteràpia, Infermeria, Infermeria a Eivissa i les modalitats de mestre d'educació especial, educació física, infantil, educació primària i llengua estrangera.

Els estudiants amb plaça adjudicada en segona llista podran formalitzar la matrícula fins dia 30 de juliol als serveis administratius de la UIB. Aquells alumnes que no es matriculin, perdran la seva plaça. Els estudiants que vulguin matricular-se a estudis sense limitació de places ho poden fer fins el 30 de juliol i del 6 de setembre fins el 22 d'octubre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris