algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'Ajuntament autoritzarà l'ampliació de l'ORA a General Luque i Via Colom

L'Ajuntament d'Inca ampliarà la zona ORA d'estacionament en el carrer General Luque i en un nou tram de Gran Via Colom, a la vegada que suprimirà algunes places d'aparcament limitat a Malferits, Antoni Fluxà, Sant Bartomeu i Aigua.

El regidor de Policia i Circulació, Joan Deus, va confirmar ahir la notícia i va anunciar que també s'incrementaran les tarifes i hi sumaran l'IPC dels darrers dos anys, tal i com figura en el contracte subscrit amb l'empresa concessionària.

El concessionari de l'ORA ha sol·licitat permís a l'Ajuntament per suprimir 38 places del carrer Malferits, 25 places del carrer Antoni Fluxà, 20 de Sant Bartomeu i 18 en el carrer Aigua. A canvi, proposa ampliar en 66 places d'ORA en la Gran Via Colom i crear 30 noves places a General Luque des de Ramon Llull fins el pont del tren.

El regidor de circulació va explicar que «en alguns petits carrers com Malferits o Aigua ens trobem amb el problema que l'ORA no compleix el seu objectiu perquè hi ha tants veïns que ells tot sols ocupen totes les places i no es produeix rotació». Per això, indicà Deus, l'empresa concessionària de l'ORA proposa el canvi que «ens beneficiarà a nosaltres i també a ells». El regidor va dir que els canvis d'ubicació de les places hauran de ser aprovats pel ple i podran fer-se efectius el setembre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris