algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El batle tornarà les pistoles a la Policia per millorar les relacions

La Sala i UGT obren una nova via per acabar amb les diferències


El batle de Ses Salines, Sebastià Vidal, el tinent de batle Antoni Caldentey (UM) i el sindicat UGT es reuniren ahir en un intent d'acabar amb la situació de tensió i incomunicació existent entre els policies locals i el mateix primer edil i delegat de Policia. L'encontre va ser titllat de «molt positiu» per ambdues parts i arribaren a diferents acords immediats entre els quals s'ha establert que Vidal torni les pistoles als agents un cop que aquests hagin realitzat les pertinents proves de tir. Cal recordar que el batle llevà les pistoles als agents quan aquests l'advertiren que no en podien dur perquè no havien fet les citades pràctiques. La Sala, però no donà permís als agents per anar a fer les proves i fou el punt d'inici de les males relacions que obriren un allau de queixes.

Tant Vidal com Sión Galmés d'UGT, apuntaren que les males relacions entre Ajuntament i agents «s'han perdut un poc per ambdues parts» i mostraren la seva predisposició a «reconduir la situació».

Altres punts d'aplicació immediata que s'acordaren fou que els mateixos policies organitzin els seus torns de treball amb la condició que hi hagi servei les 24 hores del dia. De cara a l'any que ve a més l'Ajuntament intentarà comprar motocicletes de 125 CC.

Galmés manifestà que «s'ha obert una via de negociació per millorar les condicions laborals dels policies». «L'objectiu és llevar el mal rotllo que hi havia i intentar negociar totes les condicions i hem vist bona voluntat per part del batle».

Per la seva banda, Sebastià Vidal, enraonà que des d'un principi «les portes estaven obertes» encara que va reconèixer que «s'ha perdut pels dos costats». «Vull dir que nosaltres mai hem volgut imposar res als policies i així els hi vull expressar avui vespre», digué Vidal en referència a la reunió que mantindrà amb els agents.

El pròxim mes de setembre començaran les negociacions per revisar el conveni laboral dels policies locals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris