muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

MURO El centre de menors quedarà a Son Jeroni i es reconvertirà

S'Institut vol sol·licitar la llicència d'activitat per realitzar el servei

El centre de menors dependent de s'Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca romandrà definitivament a les cases de Son Jeroni de Muro i serà reconvertit per adaptar-se millor a les necessitats assistencials dels menors que l'empren.

Així, el president de s'Institut, Antoni Serra, que ahir visità les instal·lacions, vol tramitar ara amb l'Ajuntament de Muro la llicència per desenvolupar aquesta activitat.

Des que en l'anterior legislatura el Consell de Mallorca, que abans era el responsable del servei, instal·là el centre a Son Jeroni, cap administració havia iniciat els tràmits per legalitzar la seva situació.

En aquests moments, S'Institut està treballant en la recerca d'altres alternatives assistencials en funció de les característiques del menors. Així, està previst que aquest servei atengui principalment menors provinents de famílies desestructurades i serà un centre de reeducació.

El batle de l'Ajuntament de Muro, Miquel Ramis (CDM), que ahir rebé el director de S'Institut i el director de menors, Antoni Calvo, es mostrà satisfet amb el canvi d'actitud de S'Institut: «M'ha sorprès gratament que vulguin posar aquest edifici en ordre i tramitin l'expedient d'activitat ja que ara no en tenen». «El seu propòsit és col·laborar amb l'Ajuntament, no com fins ara», afegí.

El centre de Son Jeroni està atenent 13 menors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris