algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Pujol veu difícil que Generalitat i Govern s'entenguin a l'euroregió

L'expresident de Catalunya recorda el conflicte del Ramon LLull

R.G/ E.P.Palma.
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, mostrà ahir el seu escepticisme davant l'entesa entre Catalunya i Balears a l'hora d'impulsar l'euroregió.

«Si no s'han entès en el cas de l'Institut Ramon Llull és difícil que ho facin en aquest assumpte, que a més implicarà més territoris», assegurà Pujol a la seva arribada a Palma, on gravà una entrevista per a Canal 4.

El veterà polític recordà que quan ell era president ja existia un eix comercial format per Catalunya i les regions del sud de França.

Respecte de la cimera bilateral de Barcelona que prtagonitzaren els executius de Pasquall Maragall i Jaume Matas, l'expresident manifestà que «es va realitzar per fer les paus, cosa que abans no feia falta ja que no hi havia conflictes».

D'altra banda, el portaveu adjunt del Partit Socialista a les Corts Valencianes, Antoni Such, afirmà que el portaveu del PP al Congrés, Eduardo Zaplana, i el responsable del Govern, Jaume Matas, han deixat en ridícul el president de la Comunitat, Francesc Camps, després d'haver donat suport a la proposta impulsada pel president català, Pasqual Maragall, que la Generalitat valenciana rebutja. Zaplana va destacar ahir el «sentit comú extraordinari» de Matas, i va assenyalar que «segurament el que ha dit està ben dit», amb referència a les seves paraules en les quals donava el seu suport a l'esmentada iniciativa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris