muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El Govern exigeix controls que garanteixin la seguretat aèria

Turisme expressa la seva preocupació per la denúncia dels pilots del Sepla

El Govern exigirà al Ministeri de Foment i a la Direcció General d'Aviació Civil que incrementi les inspeccions dels avions per tal de garantir la seguretat del transport aeri a l'Estat, atesa també la «importància estratègica» que té per a les comunicacions de l'arxipèlag i pel desenvolupament del turisme. Així ho va anunciar ahir el conseller de Turisme, Joan Flaquer, després de conèixer que el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries -Sepla- denunciava «les retallades en seguretat d'algunes aerolínies».

Així mateix, Flaquer expressà la seva preocupació per les declaracions dels pilots d'aerolínies sobre les conseqüències de la guerra de preus iniciada entre les companyies de vols regulars i les de baix cost, fet que «s'ha traduït en una retallada de despeses en les revisions i manteniment de les aeronaus, la formació dels pilots i l'adquisició de combustible pels vols».

El responsable autonòmic assenyalà que «hem d'exigir que totes les companyies aèries facin les revisions necessàries dels seus aparells». Per la qual cosa, es mostrà convençut que «l'autoritat responsable de l'aviació civil realitzarà els controls pertinents» per evitar que la guerra de preus repercuteixi en una davallada de la seguretat. En aquest sentit, Flaquer reclamà de l'Administració central «que faci els seus deures».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris