nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

MANACOR El Pla General inclou 2 milions de metres quadrats de zones verdes

L'avanç del PGOU preveu un creixement de sòl residencial i industrial

El Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de Manacor contempla un creixement de quasi dos milions de metres quadrats en zones verdes. Tres nous espais a Manacor: Avinguda Ferrocarril, Torre dels Enegistes i Ronda Felanitx atorgaran a la ciutat 466.328 metres quadrats en zones verdes. La resta és pels diferents nuclis del terme municipal. Això suposa una ràtio de 12,67 m2 per habitant, doblant el previst.

Aquestes dades es desprenen de l'avanç del PGOU que ahir presentà l'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor (PP- AIPC) que a més, contempla un important creixement tant de sòl residencial, industrial, com en zones de serveis i un sostre poblacional de 156.000 habitants.

«Un document de debat, obert a polítics i ciutadans que recull l'estat actual del municipi i que ofereix una proposta de futur». Així va definir el batle de Manacor, Antoni Pastor, aquest important document urbanístic.

El PGOU contempla un creixement de sòl residencial de 300.00 metres quadrats. D'ells uns 180.000 metres quadrats per dos nous residencials a Manacor: Plaça Madrid i a S'Hort d'en Roig. També està previst un creixement del sòl residencial a Porto Cristo de 70.000 metres quadrats. Això està pendent de què es resolguin una sèrie d'al·legacions al Pla Territorial. També es contempla un augment del sòl industrial que a Manacor creix fins 280.000 m2.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris