muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Set nous caparrots ballaran al so de «Brasil» en les festes populars

Antoni Torrens i Ferran Pizà són els impulsors d'aquesta iniciativa

C.SERRA.Sa Pobla.
Sa Pobla ha estrenat aquestes festes de Sant Jaume i Santa Margalida set nous caparrots que varen ser presentats dilluns passat com els Caparrots d'Estiu.

Els precursors d'aquesta iniciativa han estat Ferran Pizà i Antoni Torrens, ambdós apassionats de sa Pobla i d'aquests personatges. «Els caparrots són sinònim de festa i estan molt arrelats al nostre poble, per això vam pensar que perquè no estendre'ls a les altres festes i actes del municipi de manera més lliure», afirma Pizà.

Els nous personatges incorporats són David Niven, el Gordo i el Flaco, Ingrid Bergman, Katherine Hepburn, Cantinflas i Celia Cruz.

Com a himne s'ha fet una adaptació de la popular cançó de Brasiadaptada a les característiques de sa Pobla, així com una nova coreografia.

Segons els seus impulsors, aquests personatges no pretenen ser cap tipus de competència als caparrots tradicionals de Sant Antoni, sinó participar en actes no tan institucionalitzats, com les festes de Sant Jaume o les de Crestatx a l'agost.

Els nous caparrots es varen presentar de manera improvisada i varen ser ben acceptats pels poblers.

Segons el batle de sa Pobla, Antoni Serra (PP), «des de l'Ajuntament estam molt satisfets que sorgeixin iniciatives d'aquest tipus entre col·lectius socials no institucionalitzats i els animen que participin lliurement en totes les festes i els actes que considerin pertinents».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris