algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els joves rebran ajudes de fins a 120 euros al mes per al lloguer d'habitatges

Un total de sis famílies podran acollir-se enguany a la subvenció

C. MORENO. Campanet.
L'Ajuntament durà al ple municipal del proper dilluns una ordenança reguladora de concessió d'ajudes a joves campaneters que vulguin llogar un habitatge en el municipi. L'import de l'ajut serà l'equivalent al 50% de la renda mensual, amb un màxim de 120 euros al mes. Amb aquesta nova ordenança, l'equip de govern del PSM vol donar facilitats als joves perquè puguin accedir a un habitatge digne.

El batle de Campanet, Francesc Aguiló (PSM), explicà que «enguany ja podran atendre un total de sis sol·licituds». Els beneficiaris d'aquestes ajudes seran joves que no superin els 35 anys d'edat, excepte aquells qui tenguin en el seu càrrec gent gran amb discapacitat o malaltia, que sí podran superar aquesta edat.

Els ingressos no podran ser superiors als 29.149 euros en el cas que siguin més de dues persones les que visquin a la casa. L'ordenança estableix que els ingressos no podran ser superiors als 36.000 euros en cas de ser una família nombrosa, o bé 17.000 euros en cas de ser una sola persona que sol·licita l'ajuda.

Un altre dels requisits de l'ordenança és que els sol·licitants visquin en règim de lloguer o que aquesta sigui la seva intenció. L'ordenança estableix també que se subvencionaran com a màxim sis unitats familiars.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris