muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

El Consell invertirà 3,6 milions d'euros a condicionar la carretera sa Pobla-Alcúdia

Preveu crear una nova rotonda al creuament amb Ca Na Siona i l'antiga carretera de Pollença

El Consell de Mallorca invertirà 3,6 milions d'euros en el condicionament de la carretera sa Pobla-Alcúdia, un tram de la carretera comarcal C-713 on, de moment, no es preveu la creació d'una via ràpida.

L'organisme insular ja té el projecte d'ampliació de la carretera, que té la intenció d'iniciar a finals d'enguany. Les obres es realitzaran en un tram de 8,5 quilòmetres, es mantindrà la calçada de 7 metres (3,5 per a cada un dels carrils) i les voreres, que en l'actualitat tenen de 0,5 a 1 metre, s'ampliaran a 1,5 metres més cunetes de 0,75 metres. Així mateix, es construirà una nova rotonda.

Les obres, en concret, començaran a la rotonda que connecta amb la carretera de Pollença, que a més es reformarà. El projecte del Consell preveu duplicar els carrils d'entrada i sortida en direcció Inca a Alcúdia i d'Alcúdia a Inca i la de sortida cap a Pollença, a banda de construir un carril especial de gir en direcció a Pollença.

A partir de la rotonda, començarà l'ampliació de la carretera alternativament per l'esquerra o per la dreta.

A l'accés al parc natural de s'Albufera i a l'estació de transferència de residus es projecta una intersecció clàssica i, més endavant, als accessos a Ca Na Siona i a l'antiga carretera de Pollença està prevista la construcció d'una nova rotonda. Ambdós accessos es troben en un tram de revolts i contrarevolts d'escassa visibilitat, per la qual cosa s'eliminaran.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris