muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Eberhard Grosske reclama actuacions immediates pel barri de Corea

«L'Ajuntament considera Corea com un gueto que no cal netejar»

PAULA PASCUALPalma.
«L'Ajuntament considera Corea com un autèntic guetto, com si la gent que vivís aquí fos de tercera categoria». Amb aquesta contundència es va manisfestar ahir el portaveu del grup municipal d'Esquerra Unida, Eberhard Grosske, durant una visita a la zona, inclosa a la barriada de Camp Redó.

I és que el grup d'habitatges conegut com Corea és un autèntic abocador de tot tipus de deixalles i precisa actuacions immediates de neteja i manteniment de calçades i voravies.

«Corea necessita dignificar-se i el que fa falta és declarar-la Àrea de Rehabilitació Integral, substituir els actuals habitatges i, mantenir-hi la població que així ho desitgi», així ho va especificar Groskke, però va matisar que «l'única solució de veres és incrementar tot el que tengui a veure amb serveis socials i seguretat ciutadana».

Aquesta barriada va nèixer com a habitatges per a la població treballadora durant l'època franquista. Com a altres barris de Palma (Son Oliva o Son Clareda) es va determinar, des del punt de vista jurídic, que una sèrie de llocs eren privats però d'ús públic, precisament els que no es netegen.

Els pisos, de molt reduïdes dimensions i de mala qualitat, varen ser el marc inicial on, amb el temps, s'ha produït un procés de degradació social.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris