nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

La llei que regularà els drets dels joves entrarà en vigor en el 2006

Els consells assoliran autonomia en aquesta matèria el mateix any


El Govern espera que la llei de joventut entri en vigor l'any 2006, amb la intenció de cobrir el buit actual en la regulació legal dels drets dels joves de les Illes Balears.

Ahir es reuní la comissió interdepartamental de joventut, que aplega responsables diversos relacionats amb aquest col·lectiu, com per exemple la consellera de Presidència, Rosa Puig, i el president del Consell de la Joventut, Joan Ferrà. L'objectiu de la reunió fou iniciar els primers contactes per negociar els continguts concrets de la futura llei.

D'altra banda, el Govern està fent un estudi sociològic per conèixer les prioritats dels joves de la Comunitat. El treball de camp començarà a partir del mes d'octubre i consistirà en entrevistes directes a joves sobre les qüestions que per a ells són més importants. Els resultats d'aquesta iniciativa seran una altra de les eines que es faran servir a l'hora de tramitar el nou pla de joventut.

Rosa Puig explicà que «la llei ha d'entrar en vigor durant el 2006, perquè serà aquest any quan els diferents consells insulars rebran les transferències en aquesta matèria. I per aquest motiu és necessari disposar d'un mateix marc legal per a les diferents institucions del nostre territori».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris