algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El PP rebutja que Matas expliqui en el Parlament el cas Rasputín

Diéguez demana al Govern si controla la vida privada dels diputats

R.G./EFE. Palma.
La Junta de Portaveus del Parlament balear rebutjà ahir, amb els vots dels membres del PP, la compareixença del president del Govern, Jaume Matas, per explicar el cas Rasputín. L'afer provocà la dimissió de Juan Carlos Alía com a gerent d'Ibatur després que facturàs set entrades del prostíbul moscovita a les arques públiques.

Després de la negativa del grup parlamentari popular, el PSIB demanarà la interpel·lació del conseller de Turisme, Joan Flaquer, en un ple extraordinari que s'hauria de realitzar el mes d'agost. La decisió sobre aquesta qüestió correspon a la Diputació Permanent de la cambra autonòmica.

D'altra banda, el diputat socialista Antoni Diéguez acusà la vicepresidenta de l'Executiu, Rosa Estaràs, d'insinuar que a partir d'ara «es podria controlar l'ètica de la vida privada dels diputats i diputades». Per aclarir el sentit de les manifestacions d'Estaràs, Diéguez ha presentat una bateria de preguntes escrites. El socialista es demana pels mitjans que es faran servir per «fiscalitzar» la privacitat i a quins diputats afectarà aquest control.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris