nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Alabern assumeix l'Ibatur amb el repte de refermar el mercat estatal

Flaquer dóna per tancat l'afer Rasputín amb la substitució d'Alía

El nou director gerent de l'Institut Balear de Turisme -Ibatur-, Raimundo Alabern, declarà ahir que assumeix el repte «d'aquest nou càrrec amb l'objectiu de refermar el mercat estatal a les Balears», un segment de la demanda turística que és el tercer més important darrere l'alemany i el britànic.

Amb un creixement del 14% en el primer semestre del 2004, «el turisme espanyol té molt de recorregut i un potencial molt important per als nostres interessos», declarà Alabern, qui avalà les seves tesis en l'experiència professional que sobre aquest mercat ha assolit com a directiu de Viajes Iberia.

El conseller de Turisme, Joan Flaquer, acompanyat del director general de Promoció Turística, Eduard Gamero, presentà el nou responsable de l'òrgan encarregat de la promoció de la destinació turística balear, amb qui Flaquer dóna per tancada la crisi de l'afer Rasputín, que ha acabat, per ara, amb la dimissió de l'anterior director gerent de l'Ibatur, Juan Carlos Alía. Conscient del context en el qual arriba a la Conselleria, Raimundo Alabern reconogué la tasca duita a terme pel seu antecessor, qui «ha deixat el llistó ben alt».

Jove i experimentat
Flaquer destacà «la joventut, les ganes de fer feina i la il·lusió» del nou director de l'Ibatur per encapçalar el projecte de promoció de les Balears. Raimundo Alabern té 31 anys, és llicenciat per Esade en Gestió i direcció d'empreses, i fins ara ha estat director comercial estatal de Viajes Iberia.

Per la seva banda, Alabern agraí la confiança que se li ha atorgat amb aquest nomenament, «un oferiment que em va fer molta il·lusió i que he acceptat amb satisfacció i molt d'honor. Som conscient que per la meva edat és tot un repte». Més enllà de «consolidar» el mercat espanyol, el nou director gerent de l'Ibatur no volgué avançar les seves línies d'actuació en matèria de promoció turística.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris