algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Operació policíaca a la Platja de Palma per la prostitució de carrer

Els agents identificaren divendres una trentena de persones

F.R. Palma.
Funcionaris de la comissaria de la Platja de Palma i agents de la Unitat d'Intervenció Policíaca del Cos Nacional de Policia procediren divendres passat a muntar un dispositiu especial, dins el pla d'actuació general previst, amb l'objectiu concret d'eradicar la prostitució de carrer a les zones conflictives de la Platja de Palma.

En el transcurs de la matinada de divendres a dissabte, els agents identificaren 27 persones. La majoria d'elles són dones d'origen africà i dels països de l'Est d'Europa, que es dedicaven a oferir els seus serveis sexuals, majoritàriament a turistes estrangers.

Algunes de les dones foren traslladades a les dependències de la Direcció de Palma perquè no duien documentació amb la qual poguessin ser identificades.

Tres d'elles, d'origen nigerià i senegalès, foren detingudes amb l'objectiu d'instruir expedient d'expulsió del territori estatal perquè es troben en situació d'il·legals.

Així mateix, els agents identificaren quinze homes més, alguns dels quals amb documentació falsa i altres en situació de recerca i localització de parador, sota l'inetrès de diferents jutjats de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris