algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El batle no concedirà llicència d'obra per l'hotel de Cala Tuent

L'Ajuntament vol que la decisió sigui del Consell de Mallorca

El batle d'Escorca, Antonio Gómez (PP), ha assegurat a Diari de Balears que l'Ajuntament no concedirà a la promotora belga cap llicència d'obra per iniciar la construcció de l'hotel de Cala Tuent.

Després d'haver valorat un informe jurídic que comanà l'Ajuntament mateix, el batle Gómez considera que la Comissió Insular de Patrimoni del Consell Insular de Mallorca provocà fa uns anys aquesta situació d'indefinició en deixar sobre la taula la proposta d'aprovació d'aquest hotel a Tuent, encara que tingués un informe favorable dels tècnics.

Sentència
Així, a finals de l'any passat la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) obligà el Consell a pronunciar-se sobre l'autorització per a un hotel a Cala Tuent.

Ara, el batle Gómez deixarà córrer el temps que té l'Ajuntament per contestar la petició d'aquesta promotora. «Passat aquest temps, els promotors, si ho volen, podran denunciar el cas davant el Consell Insular de Mallorca i així les responsabilitats administratives que se'n puguin derivar hauran de ser assumides pel CIM», comentà Gómez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris