nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els veïns de Son Serra hauran de pagar 132E més per tenir aigua

La Sala anul·la l'acord de ple perquè els comptadors fossin gratuïts

E.B. Sta. Margalida.
Els veïns de Son Serra de Marina hauran de pagar les preses i comptadors d'aigua potable perquè el concessionari comenci a subministrar-los en el seu nucli urbà.

El ple de l'Ajuntament anul·là ahir dos acords plenaris adoptats durant els mesos de gener i abril de 2003 amb el vot de qui era en aquell moment delegat de Son Serra de Marina, Joan Canet, ara en el grup socialista, i pels quals l'Ajuntament de Santa Margalida es comprometia a pagar les preses i comptadors en compensació per l'esforç econòmic que els veïns ja realitzaren a través de contribucions especials per poder tenir serveis en el nucli urbà.

Joan Canet rompé en aquella votació la disciplina de vot de l'equip de govern a què pertanyia (PP-CPU) abans de concórrer a les eleccions amb les sigles del PSOE.

Així, l'equip de govern format per PP-CPU, una vegada que revalidà la seva majoria a les darreres eleccions municipals, anuncià l'anul·lació dels acords plenaris i l'Ajuntament de Santa Margalida mai no arribà a instal·lar els comptadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris