nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Tauler accedeix a la petició del PP i torna a l'equip de govern de Soler

El partit posarà ara les seves «energies» a convèncer la regidora Montse Pérez

«No tornaré enrere, és una passa molt conseqüent la que he fet». El passat dimecres el regidor del PP Gabriel Tauler tenia clar que el seu pas al Grup Mixt era definitiu, i així ho va explicar a Diari de Balears, en unes declaracions en què també va anunciar que lliuraria l'acta d'edil al partit per «responsabilitat política». Ahir, però, Tauler va rectificar i sol·licità el seu reingrés en el grup municipal del partit popular. Ara l'equip comandat per Catalina Soler recupera un dels regidors, però continua en minoria ja que Montse Pérez, que va seguir el mateix camí que Tauler, no té de moment la intenció de tornar.

Mentre el poble és una bellugadissa de comentaris i rumors, Tauler, que en el seu moment no va aprofundir en les causes de la seva fuita al Grup Mixt, tampoc no abundà en els motius de la seva tornada. «Cal arreglar quatre coses», diu, però no accedeix a concretar: «Hem negociat molt i he decidit fer un esforç si qui l'ha de fer també el fa», va comentar en referència a la batlessa Soler i a les «discrepàncies» amb ella que varen provocar el seu pas al Grup Mixt.

De moment, Tauler se reincorpora però no tendrà les àrees de gestió que va ostentar fins el seu pas al Grup Mixt: Economia, Hisenda i Festes.

Sobre el tema, el president del comitè local del PP, Rafel Rodríguez, comentà que Tauler no tindrà delegacions però «col·laborarà» a les festes, es va mostrar «satisfet» amb la tornada perquè «estam contents per ell com a persona i també com a veïns de Felanitx». Ara, el PP destinà «l'energia», apunta Rodríguez, a aconseguir que Montse Pérez se reincorpori o asseguri «l'estabilitat de l'Ajuntament».

Sobre les dues fuites i les seves causes, Rodríguez apuntà que «no és el moment de fer valoracions», encara que va anunciar que «s'ha de fer un diagnòstic amb serenitat» i que «supòs que es va perdre un poc pels dos bàndols».

La batlessa Catalia Soler, per la seva banda, mostrà la seva satisfacció per la decisió de Tauler però apuntà que «no s'hauria d'haver produït aquesta situació, s'hauria d'haver parlat abans perquè Felanitx no se mereixia estar una setmana amb l'ai al cor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris