algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cort destina 38.000 euros per adaptar els bars als discapacitats

L'Ajuntament cobrirà el 50% del cost de les obres de remodelació

PAULA PASCUAL. Palma.
L'Ajuntament de Palma va presentar ahir la continuació de la campanya Comerç sense barreres, que promourà subvencions per valor de 38.000 euros per contribuir a l'eliminació de barreres arquitectòniques de bars i restaurants de Palma.

Aquest projecte, que es realitza juntament amb l'assistència tècnica de la Coordinadora-Federació de Persones amb Discapacitat, pretén contribuir a la progressiva integració social de totes aquelles persones que per les seves condicions de mobilitat i comunicació reduïda presenten qualque dificultat en el desplaçament en aquests establiments. I és que no només es pretén condicionar l'accés, sinó també els banys i sanitaris.

«Volem un món accessible per tothom, no un món adaptat per algunes persones», ha matisat José Yarza, president de la Coordinadora-Federació Balear de Persones amb Discapacitat.

El total del pressupost per dur a terme les actuacions és de 38.000 euros, dels quals 24.000 euros seran per la millora dels establiments; 4.300 cobriran l'assistència tècnica d'adequació; 2.800 euros per distintius i senyalètica dels establiments, i 6.900 euros per elements d'informació i promoció del projecte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris