algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Es Baluard acollirà un seminari sobre els reptes del turisme

El Museu Es Baluard de Palma acollirà el pròxim 5 d'octubre un seminari sobre «Turisme, logística i internacionalització. Factors de creixement i competitivitat a l'empresa: nous mercats i negocis», que han organitzat conjuntament el setmanari El Nuevo Lunes i Caja Madrid. La jornada serà inaugurada pel president del Govern balear, Jaume Matas; i s'hi analitzaran els principals reptes del turisme i la logística, segons s'informà en un comunicat.

El director de Negoci d'Empreses de Caja Madrid, Manuel López Arranz, impartirà una conferència sobre «Nous models de negoci i de gestió», mentre que el director de Finances Corporatives de la mateixa entitat, Carlos Contreras, parlarà de «L'eficiència a l'activitat financera corporativa».

Així mateix hi haurà taules rodones sobre el «Turisme i la logística, motors de creixement econòmic. Noves tendències i nous productes. Casos pràctics» i sobre «La internacionalització, una oportunitat de creixement per a l'empresa. Exemples pràctics i experiències d'èxit».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris