muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

El nou líder del PSOE pitiús diu que al partit «no sobra ningú»

El X Congrés de la Federació Pitiüsa del PSOE es va tancar ahir amb el discurs del nou secretari general, Roque López, qui va estendre una mà a tots els partits d'esquerra i a totes les sensibilitats del seu partit assegurant que «aquí no sobra ningú».

López, que va ser elegit amb el 67% dels vots, considera que la seva tasca a partir d'ara ha d'anar encaminada «a posar el PSOE on ha d'estar» i aconseguir que sigui «una alternativa al PP».

En l'acte de clausura es va presentar també la nova executiva, de la qual han quedat exclosos, per decisió pròpia, els dos competidors de López: Vicent Tur, que dissabte va aconseguir el suport de només 4 delegats, i Pedro Campillo, amb 17.

La victòria inflada del nou dirigent, a qui van votar 43 delegats, ha servit per renovar completament l'executiva. El nou vicesecretari general és Bartomeu Ferrer Mayans, de l'agrupació de Formentera, una de les que ha fet més costat a Roque López.

El secretari general del PSOE a Balears, Francesc Antich, fou un dels convidats a la clausura del congrés, en què demanà als candidats perdedors que «facin costat al nou secretari general».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris