algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Veïns de Portocolom protesten contra la construcció del passeig

X. FERRER.Felanitx
La plataforma Quin Port volem? va exposar ahir a mode de protesta una sèrie de dibuixos realitzats damunt tela en contra de la construcció del passeig per a vianants dins el municipi costaner de Portocolom. Les obres pictòriques creades pels artistes i pels pintors més representatius de Felanitx es penjaren a les façanes de les cases del Riuetó, coincidint amb la celebració aquest cap de setmana de les festes del Carme i amb la I Fira Marinera Tradicional.

L'entitat ciutadana i els nombrosos veïns del Port es queixen del desenvolupament urbanístic promogut per la Sala i del projecte de passeig per a vianants que impulsa el Ministeri de Medi Ambient des de més o manco un any.

Per altra banda, la plataforma ha enviat una sèrie de preguntes al Ministeri referents al passeig esmentat que aquest ha de finançar i que es troba en mans del PSOE a Madrid.

L'associació demana als grups de l'oposició que siguin sensibles i responsables, i que es comprometin amb Portocolom i amb els seus espais més valuosos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris