algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Una escola taller permetrà evitar la degradació del jardí de son Tugores

El batle demana al Govern ajuda per posar en marxa el projecte

El batle de l'Ajuntament d'Alaró, Miquel Deyà (PSOE), demana al Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) una ajuda per posar en marxa una escola taller de jardineria i marjades a fi de recuperar el jardí de Son Tugores, on s'ubica un petit parc infantil, i d'evitar-ne la degradació. La intenció de l'equip de govern (PSOE-UM) és que la Conselleria de Treball del Govern autonòmic s'encarregui de posar el personal que durà a terme les feines de manteniment i de millora, mentre rep una formació professional. D'aquesta manera, el batle preveu que sigui la Sala qui es faci càrrec del cost del material.«Volem dinamitzar Son Tugores perquè ara no està en condicions i les marjades es degraden», comentà el primer edil. En aquests moments, un peó s'encarrega del manteniment del bosquet d'aquesta àrea i, amb la posada en marxa de l'escola taller, se'n reforçaria la vigilància i la conservació. Aquest important espai verd és al nucli urbà d'Alaró. Amb el nou projecte, el batle Deyà explicà que «es tracta de dinamitzar aquest jardí i també el casal de Son Tugores». Així, la Sala ja ha contractat una persona perquè al capvespre, durant un parell d'hores, s'ocupi de la vigilància i la conservació del centre de formació ocupacional. «Amb aquesta nova contractació volem que el casal es conservi i que un determinat jovent no hi vagi a cometre actes vandàlics». Deyà afegeix que «amb aquesta oferta formativa el bosquet també estaria més vigilat i es dinamitzaria l'espai».

El juny passat el Grup d'Amics en Defensa del Medi Ambient -Gadma- dugué a terme una jornada de neteja a la zona. Després d'aquella diada, des de l'Ajuntament han trobat oportú donar-hi continuïtat creant aquesta escola taller.

Els ecologistes organitzaren l'activitat de neteja amb la col·laboració del Consistori. Els participants foren una cinquantena de veïns i voluntaris de Gadma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris