bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Una processó marinera honora la Mare de Déu del Carme

C.M. Pollença.
Centenars de persones no es volgueren perdre ahir horabaixa la missa ni la processó marinera amb motiu de les festes de la Mare de Déu del Carme. Enguany, aquesta processó ha estat un dels darrers actes en què els veïns del Moll han pres part durant aquestes celebracions, que començaren divendres passat dia 9 de juliol.

Després d'una missa presidida per mossèn Pere Fiol Tornila, rector de Muro, els assistents pujaren la figura de la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, a una gran barca que efectuà un recorregut per les aigües del Port. A diferència d'altres municipis, al Moll també és tradició que aquest dia es dugui una estàtua de sant Pere, patró dels pescadors, amb una barca de bou.

El bon temps acompanyà en tot moment els assistents a la processó marinera, que finalitzà passades les vuit i mitja del vespre.

Participació
A part d'aquestes dues naus, més d'un centenar de persones també s'embarcà per seguir el recorregut de la patrona de la gent de la mar.

La comitiva del Port de Pollença es caracteritzà ahir per la gran presència de pollencins que acompanyaven les talles de la Mare de Déu del Carme i sant Pere fins al moll Vell, on foren embarcades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris