algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rescatat en estat greu un pintor que s'intoxicà en un aljub a Santa Ponça

Xavier Morales Coll va ser trobat inconscient i, a més, hauria pogut perdre la vida

La casa on va passar el succés és al carrer de Benito Pérez Galdós número 2, a Santa Ponça. El treballador, un veí de Palma, havia rebut l'encàrrec de pintar-ne l'aljub, que fa devers dos metres d'alt. Els propietaris de l'habitatge, residents britànics, i els seus fills hi eren presents i foren els qui descobriren que el pintor estava malalment.

Eren devers les 11.40 hores i Xavier Morales, que havia inhalat gasos tòxics, va començar a sentir-se indisposat i, de cop i volta, es desplomà. Després de trobar-lo en aquest estat, avisaren els serveis d'emergència.

Primer de tot arribaren diverses patrulles de la Policia Local de Calvià, seguides dels bombers, que aconseguiren rescatar el treballador. Al cap de poc temps es va presentar una ambulància, sense facultatiu, i després una altra d'equipada. Els sanitaris li prengueren el pols i aconseguiren reanimar-lo.

Un portaveu dels Bombers va comentar que Xavier Morales amb prou feines podia seguir les instruccions que li donaven els metges, a causa de l'estat de semiinconsciència.

Mentre els facultatius avaluaven l'estat del pintor, la Policia en redactà un atestat i s'entrevistà amb els titulars de la casa, a fi de tenir més informació.

Després d'identificar la víctima, Xavier Morales Coll, veí de Palma, els agents es posaren en contacte amb la seva família per explicar-los que s'havia intoxicat i l'havien d'ingressar a Son Dureta. A les sis del capvespre, encara hi era.

Les fonts consultades indicaren que en aquests casos és de summa importància que durant les 24 primeres hores el pacient sigui sotmès a una vigilància contínua, per si es presenten dificultats en la seva evolució. Amb tot, precisaren s'anava recuperant i que aviat pot rebre l'alta mèdica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris