algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Educació projecta una nova escola que es posarà en marxa el 2005

L'actual centre es troba en un deficient estat de conservació

SÍLVIA VENEGAS. Ariany.
La Conselleria d'Educació i Cultura del Govern balear ha aprovat la construcció d'una nova escola a Ariany. El nou centre escolar començarà a funcionar el curs 2005-2006. Segons Andreu Obrador, gerent de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC) «les obres començaran en els darrers mesos de l'any o com a tard a principis de l'any que ve». Abans que comencin les obres es té previst la selecció del projecte que es durà a terme al poble d'Ariany, i es preveu que les tasques durin entre vuit i nou mesos d'execució.

El pressupost inicial de l'obra serà d'1.116.103 euros, però encara no és definitiu. Les noves instal·lacions acolliran 150 alumnes i comptarà amb una central de calefacció i altres infraestructures com ara una aula destinada a la psicomotricitat, vestidors, menjador, cuina i un gran pati. Els funcionaris de les oficines també tendran unes noves instal·lacions.

El curs 2004-2005 començarà amb total normalitat encara que els nins no conviuran amb l'obra, ja que el nou centre es construeix vora l'escola vella. Andreu Obrador indicà que «els vuit o nou mesos d'execució de les obres els nins i nines continuaran amb les classes habituals al local de ca les Monges», «l'acondicionarem abans perquè els escolars no sofreixin cap tipus de mancança i així també els hi evitarem qualsevol tipus de molèstia».

Segons Obrador «Ariany necessitava d'una escola nova amb urgència perquè l'actual es troba en molt males condicions i ja era ben hora de fer-hi una actuació important i per això hem optat per la via de la construcció d'una nova escola aprofitant el col·legi vell fent-hi una reforma i ampliació juntament amb la nova escola que ja tenim projectada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris