algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Ajuntament demana la reforma del Quarter de la Guàrdia Civil

Aquesta iniciativa fou presentada pel batle al delegat del Govern

El batle de Vilafranca Jaume Sansó (PSM) demanà al delegat del Govern a les Illes Balears, Ramon Socias, «la urgent reforma del Quarter de la Guàrdia Civil de Vilafranca i més dotació policial», a petició dels altres cinc municipis adscrits a la jurisdicció de Vilafranca. Es tracta dels pobles de Petra, Ariany, Sant Joan, Porreres i Montuïri.

Fa anys que aquests municipis del Pla presenten aquesta reivindicació davant la Delegació de Govern. Segons Sansó «el Quarter presenta nombroses deficiències de conservació que obliga als efectius a viure-hi amb una certa angustia». L'edifici data dels anys quaranta i des d'aleshores han estat ben poques les obres de rehabilitació que s'hi han efectuat. «Urgeix una immediata actuació perquè tant la Guardia Civil com els ciutadans dels sis municipis que depenen d'aquest centre puguin veure millorada la seva atenció i la seva qualitat laboral» conclogué Jaume Sansó.

A la mateixa reunió entre Ramon Socias i Jaume Sansó, el batle també li expressà la voluntat dels sis municipis de voler veure augmentada la presència de la dotació policial a la zona. A l'actualitat, el quarter vilafranquer només compta amb vuit efectius per als més de 15.000 habitants en què compten els pobles de Vilafranca, Petra, Ariany, Sant Joan, Montuïri i Porreres. El torn de nit només es cobreix amb una sola parella que ha de donar servei als sis pobles i a les més de 15.000 persones d'aquesta zona del Pla de Mallorca. «Necessitam més efectius per millorar la seguretat dels nostres conciutadans, tant dels vilafranquers com de la resta d'habitants dels pobles veïnats».

El batle Sansó també demanà un major control del trànsit a la carretera de Palma-Manacor al seu pas pel nucli urbà de Vilafranca «perquè molts de vehicles adrecen per dins la Vila per fer més via, no utilitzant la variant feta per aquest objectiu i ara ens trobam amb vehicles que creuen la Vila amb una velocitat perillosíssima».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris