algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Els policies planten el batle Vidal en no assistir a una reunió a l'Ajuntament

Amb cinc agents de baixa, només set efectius cobreixen el nucli i la Colònia

65878

El batle esperava els policies a l'Ajuntament de ses Salines, però els agents no hi anaren.

Entre un ambient marcat per les nul·les relacions entre el batle de ses Salines i els policies, per la retirada de les pistoles als agents, la denúncia per part d'UGT de la «precària» situació socio-laboral dels agents i cinc efectius de baixa, cap component de la Policia Local de ses Salines assistí a la reunió informativa convocada pel batle, Sebastià Vidal (PP).

El cap de la Policia, Sebastià Fernández, apuntà que els agents no anaren a la reunió perquè «la convocatòria no estava ben feta. No hi havia ordre del dia i no estava signada pel batle. No hi anàrem perquè això no és manera de fer-ho». «Si hi ha qualque cosa més jo no ho sé», apuntà.

Per la seva banda, el batle afirmà que la reunió estava convocada «com sempre s'havia fet, amb un escrit i un avís telefònic». Sobre la plantada dels agents, Vidal no va voler pronunciar-se: «Vull ser molt prudent», però va reconèixer que «no estic content». De fet, ahir mateix, el batle va enviar una citació oficial als agents convocant-los de bell nou a una reunió pel proper dijous a les 21.00 hores i signà un decret de Batlia en què els adverteix que en cas de no poder-hi assistir «hauran de justificar documentalment les causes».

D'altra banda, el sindicat UGT criticà també en referència a la reunió que «no se'ns diu amb qui ens hem de reunir ni els temes a tractar». Aquest sindicat du uns mesos intentant que es convoqui la mesa de negociació per revisar el conveni laboral dels policies, però segons ells no els fan cas. El batle assegura que estan convocats pel proper dilluns, però el delegat sindicat d'UGT, Guillem Vadell, assegura que «no ens ha arribat cap notificació de convocatòria».

Aquesta situació passa amb la Policia sota mínims. Amb cinc agents de baixa, només set efectius cobreixen el nucli de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi. Això, segons el sindicat, provoca que irregularitats en els torns i que aquests no es fan amb els efectius que marca la llei.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris